This company is registered for tax and VATs


Godkänd för F-skattVi har fått frågan så många gånger nu att vi beslutade oss för att ta tag i det hela och sätta upp workshop, mest vikt kommer vi lägga på porträtt/modell on-location med studioljus men även i studio för en mer kontrollerad miljö, det kommer komma andra tema lite längre fram som sport och action. 
Vi kommer sätta upp våra workshop samt grundkurser i ett sammarbete med Heaven studio (heavens.se).

Kontakta oss för mer prisinformation via mail larz@iamlazze.com.

Porträtt 4


En workshopdär vi lägger mycket tid på att bygga upp en scen och skapa en bild utifrån ett manus och låter deltagarna tänka till ordentligt. Här kommer vi titta mycket mer på ljuset då vi har fler ljuskällor.

Tid: ca 4 timmar

Plats: Utomhus någonstans i Värmland

Pris: 2990kr


Porträtt 1


Grundläggande kuskaper i blixtfotografering. Vi håller det enkelt och kör med en off camera blixt samt reflektor. Till vårt förfogande har vi en modell. Dagen börjar med ett snabbt teoripass för att sedan övergå till grunder i porträttfotografering .

Tid: 10-17

Plats: Karlstad

Pris: 1490kr (bokningsavgift 500kr)

Förkunskaper behövs inte.

Porträtt 3


Den här workshoppen kommer gå i mörkrets tecken, vi kommer vara on-location, inne eller ute, där ljussättningen är av stor betydelse och flertalet blixtar kommer nyttjas, modell kommer finnas på plats .

Tid: ej fastställd (eftermiddag/kväll)

Plats: Ej faställd (Värmland)

Pris:2990kr


Action


Action och sportfoto är krävande där man måste ha koll på sin utrustning då allt går fort. Lägger vi till blixtljus fångar vi verkligen händelsen till det yttre. Vi kommer sätta upp en scen, sätta ljus och skapa action.

Plats: Karlstad/Värmland

Tid: 5 timmar

Pris: 2990kr


Norrsken


En workshop utan garantier och kort varsel. Norrsken går att förutspå men allt kan hända. Vi kommer lära oss om rymdväder, appar och mer som underlättar det för oss i jakten på det magiska ljuset.

Tid: efter mörkret tagit över helt tills man är nöjd

Plats: Utomhus någonstans i Värmland

Pris: 500kr


Porträtt 2


Vi börjar med ett kort teori pass och tar oss sedan ut på location med vår modell. Den här gången har vi två off camera blixtar samt reflektor. För den här workshoppen behöver du ha grundkunskaper i blixtfotografering samt kunna med din kamera bra, modell kommer finns på plats.

Tid: 10-17

Plats: Värmland

Pris: 1990kr (bokningsavgift 500kr)
Lär dig dig grunderna steg 1


Den här kursen är för dig som nyss skaffat dig en systemkamera eller för dig som vill avsluta kapitlet AUTO.

Vi går igenom allt du behöver veta för att själv bestämma över hur dina bilder blir.

Tid: 4 timmar

Plats: Karlstad

Pris: 500kr

Antal: 6stLär dig grunderna steg 2


Nu kan vi med kamerans grunder och tar steget vidare där vi tittar djupare in på iso, bländare, slutare, vitbalans och ljusmätning. Vi tittar även på utrustningen, vad behöver jag för mitt fotograferande, vad vill jag uppnå.

Tid: 4 timmar (eftermiddag/kväll)

Plats: Karlstad

Pris: 500kr

Antal: 6st

Spanien


Canarieöarna, öar vi ser som sönderturistade charterdestinationer men de har så mycket mer att komma med. En unik natur som man kan kombinera med modellfoto på ett helt fantastiskt sätt. En stor fördel är att de ligger förhållandevis nära.

Plats: Grand Canaria, Teneriffa eller Lanzarote

Tid: 7 dagar (ink resedagar)

Pris: 10 000kr

Antal: 10st


Materialet vi använder är från

Adobe Lightroom


Vi öppnar upp Lightromm och går igenom grunderna för hur man redigerar bilderna.


Plats: Karlstad

Tid: 4 timmar

Pris: 500kr

Antal: 6st


Egen dator med Lightroom installerat

behövs.

Norra Norge


Det finns inte något vackrare i mina ögon än norra Norge, naturen, djurlivet men framför allt ljuset. Vi håller nu på med att bygga en workshop tillsammans med en norsk naturfotograf som är uppväxt i Tromsö. Den här workshopen kommer gå både sommar och vinter under midnattsolen eller norrskenet och den kommer vara unik med allt från natur, wildlife och modellfoto. Vintertid kommer det finnas en mer äventyrlig workshop där vi bor utomhus, lagar vår mat över öppen eld och lär oss lite mer om naturen och överlevnad från erfarna f.d militärer samt samer.

Plats: Lofoten, Andö, Tromsö med omgivning.

Tid: 4-7 dagar

Pris: 15-25 000kr

Antal: 10st

I priserna ingår ej resa till eller från workshop platsen, boende och frukost kan ingå i vissa workshop. Lokala transporter ingår i workshops utanför Värmland.